Erik Perl - deo intervjua u Sensi

Nije bitno da li je to vaš emotivni ili seksualni život, ili vaša veza ili karijera, ili bilo koji drugi aspekt – izobilje ili ljubav ili fizičko zdravlje.
 
U Rekonektivnom Isceljivanju se ne obraća pažnja na vaše simptome, vašu dijagnozu ili bolest, i ne prati se taj način razmišljanja. Ovo će prodreti pravo u vas i pronaći gde to vibrirate izvan ravnoteže i vratiće vas u vibraciju ravnoteže.

Vaše isceljivanje neće biti bolje ako verujete u njega ili gore ako ne verejute. Ono jednostavno jeste i svakako će se dogoditi.

Naučna studija koja je objavljena prošle godine na Univerzitetu Arizona pokazuje da je samo 10 minuta Rekonektivnog isceljivanja skoro duplo efikasnije od fizikalne terapije u ponovnom vraćanju osećaja u delove tela i korišćenju delova tela. Upravo smo se vratili iz posete prvom programu na kome se u bolnici od hiljadu ležaja u Nemačkoj izučava kako Rekonektivno Isceljivanje utiče na DNK, jer u velikoj meri obnavlja DNK.

Objavljeno je već šest istraživanja koja pokazuju da Rekonektivno Isceljivanje restruktuira naš DNK tako da svetlost koja se emituje iz naše DNK postaje jasnija, balansiranija i u boljoj harmoniji.  Kao što znate, balans i harmonija su sastavni deo konačnog zdravlja, to je ono što kompletno zdravlje jeste.

Istraživanja pokazuju da isceljujuće frekvencije Rekonektivnog Isceljivanja menjaju naše srčane frekvencije, moždane frekvencije, podižu nivo koherentnog harmoničnog svetla koje emituje naša DNK,  podižu nivo kiseonika u krvi, povećavaju nivo aktivnosti u telu i dovešće vas ka vašoj životnoj misiji mnogo brže nego što ste mislili da je moguće.

Isceljenja nisu samo fizička, već su i mentalna, emotivna, spiritualna, menjaju pravac našeg života… I ne samo da ga menjaju, nego ga i ubrzavaju, jer shvatamo zašto smo ovde i onda se mnogo brže uživljavamo u tu ulogu, ako to naravno želimo.

Mi sada znamo da će se telo iscejuje putem frekvencije, vibracije, energije, razmene informacija i da se s njim komunicira putem svetla. Energetskim tretmanima se vraća u potpuno, kompletno stanje ravnoteže i zdravlja. A Rekonektivno Isceljivanje u tome ima posebno mesto.

Osećam se nekako pokorno.