Vi ste celoviti, potpuni i savršeni

 Vi ste ljudsko biće koje uči kako da bude duhovno prosvetljena duša, i vi ste prosvetljeno duhovno biće koje prolazi kroz ljudsko iskustvo. Vi evoluirate i vi ste već savršeni. Vi postojite i postajete u isto vreme.

Iz linearne perspektive, vi isceljujete nivoe jastva koji su izgubili ravnotežu. Iz nelinearne perspektive, vi samo uklanjate velove iluzije koja je pokrila vaše već savršeno Jastvo.

Iz linearne perspektive, evolucija duše je proces postepenog podizanja vašeg nivoa vibracije sve dok ne postanete potpuno svesni Božijeg prisustva u vama. Iz nelinearne perspektive, evolucija duše je proces uklanjanja svih iluzija o odvojenosti koje ste postavili između sebe i vaše istinske stvarnosti, a to je da ste kokreator sa Bogom.

Iz linearne perspektive, vi imate jedno telo, um i ličnost koji postoje u sadašnjem vremenu na Zemlji, i odrastate od deteta u zrelu osobu, i na kraju umirete ili se uzdižete. Sa nelinearnog gledišta, postoje mnogobrojna vaša jastva koja istovremeno postoje u mnogobrojnim dimenzijama. Vaša prošla, sadašnja i buduća ja postoje upravo sada. Vaša paralelna ja (drugi nivoi) postoje upravo sada.

Iz nelinearne perspektive, prošlost nije uklesana u kamen (nepromenljiva), nego se razvija, kao što to čine sadašnjost i budućnost. To je koncept koji linearni um nije u stanju da shvati…

Bez ikakve sumnje, vi ste celoviti, potpuni i savršeni upravo takvi kakvi jeste.  U isto vreme vi učite, rastete, razvijate se svakim danom.

Sal Rachele
Izabrala Jelisaveta