Otvorena vrata - iskustvo nakon tretmana

Puno je vremena prošlo od našeg druženja kroz Rekonektivne tretmane... Namerno sam pustila da vreme proteče da bi se mnoge stvari slegle. Naime, ja sam neka vrsta „nevernog Tome“. Volim da istražujem, volim da se sama uverim, volim da stvari sagledam sa više strana... Verovatno, to i nije bilo preporučljivo kad je Rekonekcija u pitanju. Mislim, da je ipak, najbolje kad čovek u sve to ulazi bez ikakvog predznanja i predočekivanja – jednostavno se prepusti.
Ja sam u sve ušla svojom voljom, velikom željom ali i velikim očekivanjem i velikom analizom... Mislim, da je najbolje sve to ostaviti „ispred vrata“ i zakoračiti!
Kao prvo, zahvalna sam što sam odabrala Vas Jelisaveta, jer Vi i Vaša energija prosto zračite pozitivom i mirnoćom. I sam razgovor sa vama, čak i ćutanje sa Vama mogu biti lekoviti.
Pre dolaska na tretmane (tri) sam bila jedna emotivno rastrzana osoba, spremna da zaplače svake sekunde kad me upitaju za neke detalje iz života. Ličila sam na balon spreman da eksplodira na najmanji dodir. Bila sam puna „tastera“ koji su drugi neumorno pritiskali – a ja, posle svega toga, bivala sve bolnija, tužnija, razočarenija u život, ljude, sudbinu... Ostavljana od najvoljenijih i pored toga što su oni bili na prvom mestu, a ja sebi uvek na poslednjem!
Ali, mnoge stvari u životu treba naučiti i sagledati. Treba naučiti gledati u sebe.
Pred polazak na prvi susret sa Rekonekcijom imala sam jake bolove u levom ramenu, a inače sam tu ruku lomila i imala dosta komlikacija i operacija... (Jelisaveta to nije znala)
Prvi tretman je bio iznenađujuće neobičan za mene. Odmah sam osetila prisustvo neobične energije sa moje leve strane, iako je Jelisaveta uglavnom bila udaljena. Leva ruka je počela sama da se podiže u vazduh, da bi zatim pravila pokrete kao da mi se namešta rame... U jednom momentu sam osetila kao da sam dosta lakša, da sam mršava, da mogu da lebdim. Posle toga sam osetila jak bol u predelu žučne kese.
U trenutku, kad je tretman bio gotov, morala sam desnu ruku da podignem i polako da spustim levu ruku koja je bila visoko iznad u vazduhu.
Drugi i treći tretmani su prošli slično. U jednom momentu sam postala deo jednog ogromnog mehura i počela se stapati i uzdizati sa njim, ali me je sećanje na neke slične trenutke iz ranog detinjstva odvelo u deja vu.
Sve u svemu to su opisi samih tretmana, ali time se ne završava. Ona tek počinje!
Posle toga sam često osećala prisustvo te energije. Počele su se ukazivati i prve promene što na planu ličnosti, što na stvarima koje me okružuju (krenula je serija kvarova...). Postajala sam smirenija iz dana u dan. Prestale su me tištiti mnoge stvari iz mog okruženja. Počela sam na mnoge stvari gledati „drugim očima“. Iz dana u dan sam se menjala iznutra. Spolja – sve isto, ali ja znam da sam postala druga osoba, osoba koja je počela sebe da voli, sebi da ugađa.
Ranije nisam umela reći – ne „prijateljima“. Sada me ne pogađa tuđe mišljenje. Površna „prijateljstva“ sam stavila na svoje mesto... Prestala sam gledati tv, odjavila kablovsku. Počela sam uživati u svom miru, u svojoj kući, čitanju, muzici, šetnji, u svojoj slobodi... Zahvalna sam na tom blagostanju koje imam. A imam mir u kući i mir u duši. Sigurna sam da ću se još menjati i transformisati svoju ličnost i energiju duše. Spremna sam i zahvalna na izazovu...
Mislila sam da se potpišem punim imenom ali to sada uopšte nije bitno. Ime je spoljašnost a JA sam unutrašnjost. Mislim da mi šifra „OTVORENA VRATA“ najviše odgovara. Uporno sam tražila vrata koja treba da otvorim da idem napred. Nisam uviđala da su ta vrata u meni i da treba da ih otvorim u sebi.
PS: na lekarskom pregledu je utvrđeno da je žučna kesa koja je bila previjena sada u redu, čvorovi na štitnoj žlezdi pre su bili 25mm a sada oko 6mm...