Vase telo se obnavlja


Sto vise ocistite svoje tijelo ono postaje zdravije. Vise frekvencije koje drzite u sebi omogucavaju tijelu da se regenerise brze. Jedina stvar koja sprijecava tijelo da se regenerise su misli koje imaju nize vibracije (ljutnja, zloba, mrznja,...). Tijelo ima nevjerovatnu sposobnost da se regenerise, ali ova niza vjerovanja ga sprecavaju da uspije u tome. Nije slucaj da se tijelo degenerise nego se ono ne regenerise tako brzo i vi to zovete "raspad".

Dakle recimo da imate problem sa jednim dijelom vaseg tijela, recimo ramenom. U tom slucaju energetski sablon koji kreira vase tijelo, vasu celijsku strukturu, vaseg ramena u ovom slucaju ima program koji je aktiviran i koji se izvrsava u tom dijelu. Mozda je to vase osjecanje da nosite cijeli svijet na vasim ramenima. To je moguci osjecaj/vjerovanje koji imate i to se onda projecira u fizicko tijelo kao bol u ramenu. (ovo takodjer moze biti ostatak osjecanja/energije is proslih inkarnacija)

Kako se krecete kroz vrijeme, frekvencije se ne krecu kroz vrijeme i prostor istom brzinom. Nize frekvencije se ne krecu tako brzo. S ljudske tacke gledista vi to ne primjecujete, vasi naucnici to ne primjecuju zato sto je razlika tako mala da je ne mozete izmjeriti. Kad su u pitanju vise frekvencije, vise frekvencije se krecu kroz vrijeme mnogo brze i vase tijelo se konstantno obnavlja, ali taj dio tijela koji drzi nize frekvencije (osjecaj da je cijeli svijet na vasim ramenima) ne moze  da prati ostatak vaseg tijela. U tom slucaju vi to vidite kao "raspad" tog organa/dijela tijela radije nego da taj dio "kasni" za ostatkom tijela (ne obnavlja se dovoljno brzo).

Vazna stvar za sve vas je da shvatite, kad je u pitanju vase fizicko tijelo je da ste vi u konstantnom stanju obnove i "popravke" vaseg tijela nasuprot misljenju - ja starim i moje tijelo se "raspada". To je veoma fina nijansa u razmisljanju "ja konstantno obnavljam svoje  tijelo", mozda ne dovojno brzo u nekim dijelovima, ali to/taj nacin razmisljanja kreira vrlo razlicito fizicko tijelo za vas.

Dakle sto vise energije provedete/propustite kroz vase tijelo, na visokim frekvencijama sto ce se desiti je da ce to natjerati nize dijelove / nize frekvencije u vasem energetskom tijelu da dodju na visi nivo, podici ce ih na visi nivo.


Drugim rijecima, ako ste mentalno na visim vibracijama, nize frekvencije ce poceti da vibriraju i vi ce te ih osijetiti. Kako ovo izgleda u vasem svakodnevnom zivotu je da cete poceti manifestirati ove nize dogadjaje, pocet ce te osjecati ove nize emocije zato sto ce one poceti vibrirati, u pokusaju da se podignu na visu frekvenciju i dodju u rezonanciju sa drugim dijelovima. To mozete iskusiti kao neprijatnost, napetost, nize emocije tako da ih mozete osjetiti i pomjeriti u visi spektar. To je razlog zasto su one aktivirane da ih mozete razrijesiti, refleksija toga je u fizickoj realnosti. Ovo se obicno desi kad podignete svoje frekvencije i onda odjednom nesto se desi i vi se nadjete na tom nizem mjestu. Vi se tada pitate otkud to, ja sam imala/o  plemenitije misli. I to je tacno, stvari su isle dobro i vi ste podigli vibracije, ali bilo sto sto je ostalo skriveno je onda moralo izici na vidjelo tako da ih mozete razrijesiti i nastaviti put ka visem spektru. 


Poruke sa Plejada