O rekonektivnom isceljivanju i rekonekciji

Dobro došli na blog posvećen  Rekonektivnom isceljivanju i Rekonekciji


"Lečenje, kao što smo često skloni da o njemu razmišljamo, zaista može da se odnosi na ublažavanje simptoma, bolesti, slabosti i drugih primetnih smetnji našem normalnom, celovitom funkcionisanju. Lečenje je takođe i obnavljanje čoveka da bi postigao spiritualnu celovitost. U suštini, lečenje je sledeće: otklanjanje ili oslobađanje od blokade ili smetnje koja nas deli od savršenosti univerzuma. Štaviše, ovo lečenje se odnosi i na našu evoluciju i uključuje evolutivno restrukturiranje naše DNK i našu rekonekciju sa Univerzumom na novom nivou." - Erik Perl

Rekonekcija i Rekonektivno isceljivanje su više nego energetsko isceljivanje, ovde se radi o donošenju svetlosti i informacije na našu planetu i o ponovnom povezivanju DNK lanaca i reintegraciji 'niti’. Uspostavlja se komunikacija između uzvišene svesti klijenta i uzvišene inteligencije. Lečenje se događa za vreme tog procesa.

Rekonektivno isceljivanje je nov, vrlo efikasan vid  isceljivanja, koji često brzo daje rezultate. Rekonektivno isceljivanje se primenjuje kada postoji bilo kakav disbalans, oboljenje, ali i kada želite da poboljšate kvalitet svog života. Za razliku od drugih vrsta energetskog lečenja, pri seansama Rekonektivnog isceljivanja praktičar ne deluje na konkretni problem. Bolest je, zapravo, posledica neravnoteže u organizmu. Tokom tretmana Rekonektivnog isceljivanja, isceljujuće frekvencije deluju na čoveka kao celinu, na sve njegove nivoe (duhovni, emotivni, mentalni i fizički), vraćajući ih u ravnotežu, i na taj način dolazi do isceljenja. Ono što se stvarno događa je više nego energetsko lečenje. Čini se da se u nekom međuprostoru ostvaruje komunikacija između klijenta i nekog višeg vida inteligencije pri kojoj se događa isceljivanje kao rezultat dogovora između duha / duše / uzvišene svesti osobe na stolu i Boga, Ljubavi ili Univerzuma

Seansa traje oko 30 min. Za to vreme klijent opušteno leži na leđima, zatvorenih očiju.
Praktičar rukama ne dodiruje klijenta, već stimuliše tokove frekvencija u njegovom energetskom polju. Ne postoji određeni šablon ni procedura. Čini se da posupak lečenja diktira neka viša inteligencija. Svako ima različito iskustvo za vreme seanse. Ove frekvencije koje leče, koje su inicirane za vreme lečenja, nastavljaju da deluju i pošto je seansa završena, dokle god je to potrebno organizmu klijenta.
Savetuje se da se preliminarno zakaže tri seanse u razmaku ne većem od nedelju dana. Obično se posle treće seanse jasno vidi da li je došlo do značajnijih promena. Tretmane nije potrebno periodično ponavljati.

''Ako imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku kakav očekujete. A ako zaista imate sreće, vaše lečenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakvom kakav je Univerzum planirao za vas. ''

~Dr. Erik Perl

Postoji evidencija brojnih izlečenja bolesti opasnih po život, ozbiljnih anatomskih deformacija i mentalnih oboljenja. Zbog ovako neverovatnih rezultata, rekonekcija je predmet istraživanja naučnika za medicinske nauke na univerzitetima i bolnicama širom sveta kao što su Džekson memorijalna bolnica (Jackson Memorial Hospital), UCLA, Cedars-Sinai, V.A. Bolnica, Minesota univerzitet, Miami univerzitet, Univerzitet Arizone (gde je Dr.Perl držao predavanje lekarima na poziv Dr. Endrjua Veila (Dr. Andrew Weil), i gde se trenutno rade nova istraživanja).


Pri Ličnoj Rekonekciji se koristi sasvim drugačiji postupak koji ima za cilj da uzdigne čoveka na više frkvencije, da bi se ponovo povezao sa Univezumom i da mu omogući da probudi i ostvari svoje potencijale.

Rekonekcija je specifičan proces koji se odvija u dva uzastopna dana, ili u razmaku ne većem od 48 sati. Pri ovom procesu će vaši meridijani (aksiatonalne) linije i DNK lanci biti stimulisani da se ponovo povežu sa energetskim meridijanima planete, zvezda, Univerzuma. Ovaj proces nas približava našoj idealnoj energetskoj matrici i povećava naše potencijale. On često izazove velike promene i napredak u životu pojedinca i njegovom opštem zdravlju:

* Sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju
* Veću sposobnost da darujete i da primite ljubav
* Da se oslobodite osećaja krivice
* Da se oslobodite strahova
* Umesto da se konfrontirate, možete da postanete kreativivniji
* Biće vam jasniji smisao vašeg postojanja
* Bićete u stanju da uživate u sadašnjem trenutku 
* Balansira se endokrini sistem koji kontroliše metabolizam
* Uzdiže se naš mentalni, emotivni, fizički i duhovni nivo na više energetske frekvencije

Preporučuje se da za ovaj proces odaberete vreme kada ne bi trebalo da imate stresne situacije u periodu između ove dve seanse. Nakon ove dve seanse ćete biti  potpuno povezani sa energetskim meridijanima Zemlje i Univerzuma i spremni da živite svesni smisla svoga života! Rekonekcija je često iskustvo koje menja život.

Rekonekcija  predstavlja vrstu povezivanja i uskladjivanja sa nadolazećim vibratorno višim enenrgijama.
Ona sa sobom nosi promene na svim nivoima; postepeno se  menjaju naša suptilna tela, sto će u odredjenom momentu rezultirati i vidljivim promenama na fizičkom nivou. Posledica vibratornog ubrzanja je i promena orijentacije od ego-centriranosti ka dobrobiti drugih. Jača svest o Jedinstvu Svega Sto Postoji